Om os & Nyheder

Vi har med specialmaskiner og 30 års erfaring, en anden vinkel at angribe tingene fra. Vi kommer gerne ud på stedet og giver et bud på en løsning helt uforpligtende.

Firmaet er startet i 1981 og har siden opbygget erfaring, viden og en specialiseret maskinpark.

Vi går ind for et meget personligt engagement i hvert stykke arbejde, således at kunden har styr på pris, kvalitet og omfang.

Vi kommer gerne ud på stedet og giver et løsningsforslag eller rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af et projekt.
Nyheder

Genopbygning af nedfalden mur

I vores seneste opgave har vi genopbygget en nedfalden mur ved vandløbet omkring Rundemølle ved Genner. For at passe på den gamle bygning var det nødvendigt at genopbygge muren med stor forsigtighed.

I forbindelse med opgaven har vi bl.a. opbygget en unik støbeform, sikret muren med armeret jern samt lavet forankringer med punktankere hele vejen langs den nye mur.

Nu er Rundemølle igen sikret mod jordskred.
Hvad gør man hvis man skal have renoveret en olieledning over vandoverfladen på åbent hav/fjord?

Det var sådan cirka vi tænkte da vi blev kontaktet af Inter Terminals ved Aabenraa.

På bedste Georg Gearløs manér, fik vi stablet en løsning på benene, hvor arbejdsfolkene både har masser af plads til at foretage de nødvendige eftersyn, samt et lastrum til opbevare f.eks. gammelt isoleringsmateriale mv.

Med et stilads bygget ovenpå vores pram bliver olieledningerne ved Inter Terminals ved Aabenraa nænsomt gået efter. Transporten af prammen tager vores arbejds- og slæbebåd Ulffine sig af.
Kystsikring - vigtigere end aldrig før

Med nutidens klimaforandringer in mente, er det blevet rigtig vigtigt at få sikret kysterne, således at man er sikret mod at jorden bogstavelig talt ikke lige pludselig forsvinder under en - ligesom vi så det med en række sommerhuse ved Nørlev Strand i Nordjylland under stormen "Egon" den 10. januar 2015.

Mellem jul og nytår 2014 blev vi også kaldt ud for at lave en kystsikring - dog en kende for sent, da noget af skrænten allerede var skredet ned i det lavereliggende sommerhus. Vi fik dog opgravet den nedstyrtede ler og stabiliseret skrænten - og dermed reddet sommerhuset. Pga. den snævre plads mellem sommerhusene blev vi nød til at klare det med kranvogn, der med en rækkevidde på 30 meter, kunne klare opgaven fra vejen.

Læs mere om kystsikring og sikring af skrænter lige her.
Vi er gået i skoven...

Vi har netop udvidet vores kompecenteceråde til nu også at gælde i skoven, hvor vi bl.a. nu kan oprense, udgrave eller nyanlægge grøfter i skove, enge og på steder med blødbund.

Læs mere om oprensning, udgravning og ny-anlæg af grøfter i skov, eng og blødbund lige her.
Klimatilpasning af ejendom


Kontakt os for at få et bud på en løsning helt uforpligtende for dem.
Ny gravemaskine til maskinparken

Vi har netop budt en ny gravemaskine indenfor i vores maskinpark. En ny 5,5 tons gravemaskine (Hitachi ZX55U-5A), med masser af udstyr.

Den blev straks sendt på opgave. Vi skulle nemlig bygge et stendige for kommunen.

Vi har også lige afsluttet anlægsarbejdet med flere stier i en park.

Til denne opgave var, udover den nye gravemaskine og diverse små maskiner, også gang i badekarret (tiptraileren), som blev brugt til at hente sand, grus og harpet muld.

De næste opgaver er opbygning af skråninger/skrænter, i et sommerhusområde ved Lillebælt, hvor de store maskiner skal i gang. De mindre pramme skal på oprensning i en voldgrav ved et gods på Fyn.

Yngste søn, Simon, er netop rykket ind i firmaet, da han lige har afsluttet 4 års læretid, som landbrugsmaskine mekaniker, så der bliver kamp om førertrøjen.

  • Etablering af stendige for kommunen
  • Anlæg af stier langs sø i en park
  • Scania trækker med tipsættevogn
  • Firmaets medarbejdere, nu hvor yngste søn, Simon, netop er rykket ind
Vi kan nu også yde dykker assistance inkl. undervands optagelser der kan bruges som dokumentation.

Vores fartøjer er registreret i Dansk Skibsregister og er godkendt af Søfartsstyrelsen med nye fartstilladelse.