post@tkstraarup.dk21 75 89 23

Grøfter & vandløb

Oprensning, udgravning og ny-anlæg af grøfter i skov, eng og blødbund.

Mindre gravemaskine (5 tons) speciel bygget til grøfte arbejde i skove og svært tilgængelige områder. Den er monteret med stål larvebånd, så den kan køre igennem skove, over stubbe, stød og lignende. Vi har plader og madrasser i passende størrelse, så vi kan manøvrere i blødbund. Vi har specielle skovle alt efter opgaven.

Profilskovle med samme anlæg som grøfter. Bred hydraulisk tilt skovl til sidevejs oprensning eller jævning af materiale. Grab og risteskovl til sortering af stød, stubbe, sten og andre materialer der skal flyttes. Grab til oprensning. Derudover kommer der almindelig jordskovl, rende skovl (30-40 cm), ler skovl.

Til transport af opgravet materiale har vi Hydrema dumper med speciel opbygget lad. Til svært tilgængelige områder har vi mindre dumper på larvebånd.

Vi kan f.eks. også hjælpe med

Udover oprensning, udgravning og ny-anlæg af grøfter og vandløb, så udfører vi også andre entreprenøropgaver inden for andre vådområder.

Klik her for at se alle vores specialer.

Billeder

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse.

Oprensning af grøftOprensning af grøfter på strandeng Anlæg af grøfter, så engen igen kan afgræsses af kvæg.Oprydning af skoveng og oprensning af grøfterNy anlæg af grøfter på en eng - gennem hestefolde ved et stutteri