post@tkstraarup.dk21 75 89 23

Kystsikring og sikring af skrænter mod jordskred

Kommer vandet for tæt på eller skrider dine skrænter?

Når vejret viser sig fra sin barske side og vinden fører vandet længere op på land end normalt, ja så trækker vandet også noget af undergrunden med sig ud igen. Derfor er det en rigtig god idé at få lavet kystsikring i tide, inden grunden bogstavlig talt er skyllet med ud i havet.

Rettidig omhu er ligeledes vigtig når det kommer til sikring af skrænter, så man undgår jordskred og følgeskader. Er skaden allerede sket, så er korrekt genetablering og sikring af skrænten vigtig.

Kystsikring / sikring mod oversvømmelse

Kystsikring - eller sikring mod oversvømmelse, som det også kaldes, indebærer bl.a. sikring af skrænter, ramning af pæle, dræning, forstærkning af diger, forhøjelse af eksisterende diger eller ny etablering af diger og/eller høfder.

Kystsikring kan laves på mange måder, og vi vil kigge på hver enkelt opgave individuelt for at finde den helt rigtige løsning til netop dit/jeres behov.

Hvis du vil være sikker på at få lavet den kystsikring der passer til lige netop dig, så kontakt os endelig.

Sikring af skrænter, samt genetablering efter jordskred

I de seneste år er vejret blevet mere og mere barsk - og med det barske vejr er der også kommet flere jordskred på skrænter, hvor måske huse eller andre bygninger er i fare for at styrte ned af skrænten.

Men hvis man sikre sine skrænter på den rigtige måde, så kan man forebygge evt. jordskred med nedstyrtning af huse til følge.

Hvis skrænten allerede er skreddet, så kan vi også hjælpe med genetablering og efterfølgende korrekt sikring.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om sikring af skrænter eller hvis du har en skrænt som du skal have genoprettet.

Kontakt os her

- det er naturligvis helt uforpligtende for dig!

Billeder og video fra projekter vedr. kystsikring eller sikring af skrænter

Du kan se billederne nedenfor i stor størrelse ved at klikke på dem. Og har du spørgsmål eller vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med sikring mod oversvømmelse eller sikring af dine skrænter, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Sikring af skrænt ved havetOpbygning og dræning af skrænt i sommerhuskvarter.Kystsikring med etabelring af digeEtablering af dige for sikring mod oversvømmelse Kystsikring og genopbygning af skrænter ved sommerhuseKystsikring og genopbygning af skrænter ved sommerhuse.Kystsikring i Lillebælt, opbygning af høfder.Kystsikring i Lillebælt, opbygning af høfder.300 tons ler i depot, efter jordskred.Nedramnig af tømmer, til genopbygning af skrænt efter jordskred.Genopbygning af skrænter ved Lillebælt.Genopretning af skrænt efter jordskred.Genopretning af skrænt efter jordskred.Genopretning af skrænt efter jordskred.Sikring af skrænt ved udgravning og støbning med armeret beton.Kystsikring i Lillebælt, opbygning af høfder.Reparation af høfder med kampestenBorring af huller for efterfølgende nedsætning af egepæle.